بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند
سرخط خبرها

چین یک تلسکوپ فضایی پرتاب می‌کند که از «چشم خرچنگ» الهام گرفته شده است

  • کد خبر: ۲۰۱۸۸۳
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
چین یک تلسکوپ فضایی پرتاب می‌کند که از «چشم خرچنگ» الهام گرفته شده است
آکادمی علوم چین (CAS) سرانجام قصد دارد کاوشگر اینشتین (Einstein Probe) را که برای بررسی پرتو‌های ایکس طراحی شده است، به فضا بفرستد.

به گزارش شهرآرانیوز -  این تلسکوپ چینی قرار است در ژانویه سال ۲۰۲۴ پرتاب شود و دارای نسل جدیدی از ابزار‌های مختلف است که میدان دید گسترده و حساسیت بالایی دارند.

براساس گزارش‌های منتشرشده، چینی‌ها برای ساخت تلسکوپ فضایی خود از چشم خرچنگ الهام گرفته‌اند. ویژگی قابل‌توجه چشم خرچنگ‌ها این است که نور از تمام جهات به آن وارد می‌شود و همین امر باعث شده است که کاوشگر اینشتین بتواند فضای گسترده‌تری را پوشش دهد. از ابزار‌های ویژه‌ای که در کاوشگر اینشتین به‌کار رفته است نیز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان گسترده (WXT) و تلسکوپ پرتو ایکس پیگیری (FXT) اشاره شده است.

قابلیت‌های تلسکوپ فضایی الهام‌گرفته از چشم خرچنگ

چین یک تلسکوپ فضایی پرتاب می‌کند که از «چشم خرچنگ» الهام گرفته شده است

WXT دقیقاً همان ابزاری است که مانند چشمان خرچنگ عمل می‌کند و می‌تواند بخش بسیار زیادی از آسمان (تقریباً یک‌دهم کل آسمان یا ۳۶۰۰ درجه مربع) را درلحظه تجزیه‌و‌تحلیل کند. با وجود این ابزار، کاوشگر اینشتین می‌تواند با سه بار چرخیدن به دور زمین، تقریباً تمام آسمان شب را رصد کند و هر گردش آن حدود ۹۶ دقیقه طول می‌کشد.

آژانس فضایی اروپا (ESA) که همراه با «انستیتوی فیزیک فرازمینی ماکس پلانک» (MPE) آلمان برای انجام این مأموریت با CAS همکاری می‌کند، در بیانیه خود توضیح می‌دهد که هدف اصلی آن تشخیص و بررسی تشعشعات پرتو ایکس است که از عناصر کیهانی، به‌ویژه ستاره‌های نوترونی و سیاه‌چاله‌ها سرچشمه می‌گیرد.

اریک کولکرز، دانشمند پروژه کاوشگر اینشتین از ESA می‌گوید:

«کاوشگر اینشتین با طراحی خلاقانه خود می‌تواند بخش‌های بزرگی از آسمان را تنها در یک نگاه رصد کند. به‌این‌ترتیب می‌توانیم منابع جدید زیادی را کشف کنیم و درعین‌حال رفتار پرتو ایکس که در دوره‌های طولانی از اجرام آسمانی شناخته‌شده سرچشمه می‌گیرند، مطالعه کنیم.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->